Find ekstra penge til at ”shine” terrassen op med

Forår, sommer og efterår er alle måneder, hvor man har lyst til at bruge tiden udendørs – medmindre at det regner helt ustyrligt, hvilket det jo gør af og til i lille Danmark. Dog er det ikke altid, at man ved, hvad man skal gøre af sig selv udenfor. Derfor er det rart at have et sted som en terrasse, hvor man altid kan søge tilflugt. Det er desværre langt fra alle, der har en terrasse, og måske har man en, som virkelig trænger til en kærlig hånd. Det behøver ikke at være dyrt hverken at få lavet eller ordnet sin terrasse, men alligevel er det penge, som måske er mere tiltrængt et andet sted. Derfor vil du i denne artikel kunne finde et par gode ideer til, hvordan du får lidt mere økonomisk overskud i din hverdag.

Tænk over dit forbrug

Noget af det allernemmeste og mest gavnlige, som du kan gøre for at spare et par kroner, er at tænke over dit forbrug. Først og fremmest bør du tænke over, hvor meget vand du bruger. Faktisk kører der i dette øjeblik en kampagne om, hvor mange penge du egentlig kan spare ved at skære dit bad ned fra 10 minutter til 5. Det er faktisk næsten 1.000 kr. mindre, at du skal af med, hvis bare du tager kortere bade.

Herefter bør du også være opmærksom på at slukke alt lys og elektronik, når du ikke bruger det. Det kan også spare dig penge. Det samme gælder med varmen. Mange gange hjælper det mere at tage en ekstra trøje på end at skrue op for radiatoren.

Sidst, men ikke mindst bør du også lave en madplan. Denne kan nemlig hjælpe dig med at spare mange penge, da den sørger for, at du kun handler én gang om ugen og derfor undgår en masse impulskøb.

Udover at disse ting giver ekstra overskud til din pengepung, gør det også noget godt for vores miljø, hvilket jo altid er en skøn ting.

Forsøg med odds

Noget andet, som du kan lege lidt med, er odds. Her skal du dog tænke dig godt om og lade være med at satse alt for store beløb. Store beløb kan nemlig ende med at skade i stedet for at gavne din økonomi, og det er der ingen, der ønsker.

Der findes rigtig mange oddsselskaber, men dem, som du finder i Danmark, er alle godkendt, og du skal derfor ikke være bange for at vælge det forkerte. Der er selvfølgelig forskel fra bookmaker til bookmaker, men hvis bare du vælger en af de store, kan det ikke gå helt galt. Klik her for odds forslag, hvis du ikke ved, hvem du skal smide dine penge på i en vilkårlig kamp.

Ryd ud i hjemmet

En tredje ting, du kan give dig i kast med, er at rydde ud i hjemmet og afholde et loppemarked. Det er som regel ikke mange penge, du kan få i kassen på den her måde, men det giver alligevel et lille overskud, som er en god start og hjælp til dit terrasseprojekt.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Reply

Sending