Firkantet solsejl i den gode kvalitet? Find solsejlet til bedste pris her

Der findes mange forskellige typer af solsejl, men den visuelle form er enten kvadratisk, trekantet eller det firkantet solsejl.

Et solsejl i den firkantet form, giver dig bedre dækkeevne og er særdeles velegnet til f.eks. terrassen, hvor der skal skygges for solen, så man kan spise og opholde sig uden at blive udsat for solens uv-stråler.

Her på gbl.dk hvor du finder alt om solafskærmning indenfor markiser, parasoller, gardiner og solsejl, har vi selvfølgelig også det gode udvalg af kvalitets solsejl, så du kan gøre det helt rigtige køb til dit behov.

 

 

3 forskellige typer af gode firkantet solsejl

brug den gode kvalitet indenfor solsejl

Vi har fundet et udvalg af solsejl både i den anstændige, gode eller høje kvalitet, hvor priserne afspejler forskellen, og måske et af de nedenstående typer, dækker dit behov og budget.

 

Vandafvisende solsejl

Pris: 6køb det flotte farvet firkantet solsejl til solafskærmning95,-/1095,- kr.

Forhandler: Årstidensdug.dk

Et vandafvisende solsejl skal ikke forveksles med et vandtæt solsejl. Det betyder dog ikke, at du ikke kan sidde i læ for regnen, for sejlet kan sagtens klare almindelige byger, men ved kraftige regnskyl, så vil regnen trænge igennem.

Du gør dog et godt køb, for prisen på det vandafvisende er væsentlig mindre end ved et vandtæt solsejl. Det er sjældent, at man bliver siddende udenfor i massive regnskyl alligevel. Derimod kan du blive siddende udenfor i beskyttelse for solens stråler, for solsejlet dækker nemlig for 90% af solens uv-stråler, og det er et perfekt valg over sandkassen, havebordet eller terrassen.

Et godt valg til forår, sommer og det begyndende efterår, hvor regnen som regel er afdæmpet, men som også kommer ret ofte, da solen jo ikke skinner altid i Danmark.

Specifikationer:

 • Mål: Vælg mellem 3,6 x 3,6 m. eller 5 x 5 m. solsejl
 • Farve: Vælg mellem beige, cremehvid, limegrøn, pink eller varm grå nuancer
 • Pris: 695,- eller 1095,- kr.

Fordele:

 • God og stærk kvalitet
 • Billigt
 • Kan holde til almindelige lette regnskyld

Ulemper:

 • Ikke vandtæt
 • Knapt så vindstærkt

 

 

Vindstærkt solsejl

Køb det beige vindstærke solsejl til børnehavenPris: 695,-/1095,- kr.

Forhandler: Årstidensdug.dk

Den holdbare og vindstærke solsejl er velegnet til f.eks. institutioner eller måske haven. Denne type solsejl kan nemlig hænge ude hele året rundt, det kan dog ikke klare de kraftige storme, men er designet til at klare det normale dårlige vejr med vind og regn.

Solsejlet er i en kraftig kvalitet, og er ikke vindfølsom, for vandet samler sig ikke på stoffet, men siver igennem. Det gør selvfølgelig, at du ikke får et vandtæt solsejl, men du får et produkt, som du slipper for at bruge ret meget tid på i forhold til vedligeholdelse og opstramning. Det at vandet siver igennem, frem for at danne en sø ovenpå dugen gør, at du slipper for opsætning af præcise hældninger, så du undgår vandet samler sig, trækker sejlet ned og faktisk også begynder at tærre i holdbarheden af stoffet.

Et perfekt valg til professionel brug i børnehave, vuggestue, SFO, skole, firma eller hjemmet, hvor der ikke skal bruges tid på at tage sejlet ned, op og opstramme hele tiden, hvilket kvaliteten og det rette tilbehør til solsejlet, vil klare for dig.

Specifikationer:

 • Mål: Vælg mellem 3,6 x 3,6 m. eller 5 x 5 m. solsejl
 • Farve: Beige
 • Pris: 695,- eller 1095,- kr.

Fordele:

 • Stærk og kraftig kvalitet
 • Kan holde til det meste vejr
 • Perfekt til professionel brug

Ulemper:

 • Ikke vandtæt eller vandafvisende

 

 

Billig firkantet solsejl

brug et billigt firkantet solsejl til havenPris: 449,- kr.

Forhandler: Moreland.dk

Hvis du søger et solsejl i en lidt billigere pris end de to forrige modeller, men dog i en anstændig kvalitet, er dette sejl måske lige præcist det rigtige til brug i boligen.

Du får et firkantet polyester sejl der beskytter mod 80-85% af solens stråler. Samtidig skaber det også den dejlige skygge med dertilhørende lavere temperatur under sejlet.

Sejlet er ikke vandtæt, og er slet ikke så vindstærk som det vandafvisende eller vindstærke sejl. Derimod får du et sejl, som du nemt kan montere i haven eller terrassen, og som kan holde dig tør mod let regn eller små byger, med dog ikke ved større regnskyl.

Specifikationer:

 • Mål: 5 x5 meter
 • Farve: Grå eller hvid
 • Pris: 449,- kr.

Fordele:

 • Billig
 • Anstændig kvalitet

Ulemper:

 • Ikke vandtæt

 

God eller dårlig kvalitet i firkantet solsejl?

Som du sikkert har opdaget, er udvalget og udbuddet af solsejl ret stort.

Formålet med et solsejl er selvfølgelig at skabe skygge, men i endnu højere grad, at beskytte mod solens farlige stråler. Her gælder om det om at finde den rigtige kvalitet, for mange billige solsejl i den helt lave prisklasse, er stort set ikke andet end et tyndt stof uden uv beskyttelse, og ligger vel dybest set under den kvalitet, som du finder ved Harald Nyborg.

Du finder den rigtige kvalitet, ved at vælge ved forhandlere der faktisk indikere hvor mange % af solens uv stråler, som trænger igennem sejlets stof.

Der skal også tages højde for andre tekniske specifikationer, hvis du altså ønsker en ordentlig kvalitet.

Du skal nemlig se på, om du vil bruge forholdsvis mange penge på et 100% vandtæt solsejl, eller gøre et bedre og billigere køb med et af de gode vandafvisende solsejl. Måske dit behov bliver dækket ved, at du køber et vindstærkt solsejl, der kan hænge udenfor mere eller mindre permanent hele året.

 

Skab en smuk visuel overdækning

Du kan gøre noget ud af dække terrassen, sandkassen, legepladsen, haven eller andet sted, ved at bruge en løsning med flere solsejl. Her kan du kombinerer forskellige former som trekantet og firkantet sejl sammen. Forskellige farve nuancer kan også give det smukke friske pust over gårdhaven eller terrassen.

Solsejl behøver ikke bare være en overdækning, det kan også være et smukt element i helheden, der samtidig kan gøres ret billigt.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Rating 5 (3 votes)

Reply

Sending