Makeup opbevaring → 18 flotte akryl bokse til at få styr på rodet

Roder det på badeværelset med forskellige makeup børster, pensler, makeup, læbestift m.m. Og du er måske begyndt at blive lidt træt af mangel på organisering?

Her er makeup opbevaring til at sætte orden på rodet, måske det rigtige valg. Men hvilket type opbevaring skal du vælge?

Vi har fundet et udvalg til inspiration indenfor forskellige bokse og krukker til organisering. Du finder nemlig et temmelig stort udvalg af akryl bokse hvor Cosmetic Organiser noname bokse fra Bilka, Nelly, Ikea og andre, er ganske populære modeller. Helt ligesom Nomess clear og balsabokse er populære blandt mange unge som modne kvinder. Dog skal det nævnes med Nomess, at firmaet er gået konkurs, og måske de populære produkter udgår.

 

Nomess Makeup Organiser

den normale størrelse af den kendte Nomess akryl makeup boksDen mest kendte makeup boks i Nomess mærke, er denne standard størrelse af Organiser modellen. Med den populære akryl boks får du en stilfuld kasse der samtidig giver en perfekt sortering af dit makeup. Hvis du er til det klare look indenfor opbevaring til makeup pensler med mere,, så er denne akryl i klar ganske elegant at have stående enten i soveværelset eller badeværelset.

Akryl opbevaringsboksen kan rumme ting lige fra pudder, læbestift, pensler, børster m.m. i de små rum som dækker over meget forskelligt til sortering og organisering. Ulempen er selvfølgelig, at hvis du har meget makeup, skal du nok have den større model.

 

 

Nomess organiser XL

Nomess organiser i XL kan rumme det meste makeupDen store XL version af den klassiske Nomess makeup organiser, kommer i en lidt dyrere pris af 100,- kr. Det er dyrere men men samtidig også større til at indeholde det meste af dit makeup.

Organiseren kommer med forskellige størrelser i rummene der er inddelt i boksen. Den praktiske og lækre boks kan rumme alt slags makeup fra læbestift, pudder, pensler så der bliver holdt styr på dit makeup.

 

 

Rummelig opbevaringsboks til neglelak

Køb den gode organiser af neglelakHvis du er vild med neglelak, så har du sikkert en hel del liggende og rode på badeværelse og andre steder. Hvorfor ikke købe den gode organiser som denne holder til 149,- kr.

En god stor holder med 4 lange rum hvor der kan stå en hel del forskellige neglelak.

Boksen giver dig en god organisering og måske også ryddelig badeværelse.

 

 

Vana Makeup Holder – Hvid

Køb den kombineret spejl og opbevaring til makeupHvis du vil kombinerer opbevaring og lægning af makeup på den smarte måde, så er denne Vana Makeup Holder i hvid måske det smarte valg.

Du får en praktisk holder til makeup, smykker eller accessories og så et spejl til makeup. Det gør tingene nemmere lige hurtigt at kunne bruge læbestiften og andet, hvis badeværelset er optaget og du skal ud af døren.

Holderen kommer med to hylder og spejlet er aftagelig. Vana opbevaringsmøblet kommer også i en model med grå farve.

 

 

Cosmetic Organiser med 2 skuffer

Køb billig makeup opbevaring akrylHvis du søger en god allround løsning, er denne kasse med 2 skuffer og mulighed for opbevaring til makeup børster og andet øverst på boksen, måske det helt rigtige til dig.

Du kan gemme smykker og andet i skufferne, og have din pensler, læbestift og andet stående øverst på kassen. En god og hurtig løsning i tråd med f.eks. Hay akryl bokse og lignede.

 

 

Nomess Clear tool box

Køb det rigtige akryl opbevaring til Pensler, børster og andetDen første lækre Nomess boks er den klare boks til f.eks. pensler, børster m.m. som kommer er 19,5 cm. høj, 20,5 cm bred og 15 cm dyb.

Denne boks syntes jeg er speciel god til børster, penne og andet, fordi hullerne er både tilpas store men også små til at holde styr på de forskellige opretstående ting, som man har i sin kosmetik samling.

 

 

Høj Toto opbevaringsboks

brug den høje opbevaringsboks til dine makeup pensler og andetDer findes selvfølgelig også en smart boks til opbevaring af dine pensler, penne, børster og andet der kræver netop at kunne “stå”.

Denne høje Toto boks kan indeholde en helt del effekter i pensler og andet. Boksen kommer også som du kan se på billedet, med en lille skuffe hvor du kan have få forskellige ting.

En unik opbevarings mulighed der står godt i en kombination med de andre Toto modeller med træ look og lidt farve.

 

 

Toto makeup opbevaring

lækker praktisk opbevaringSøger du en anderledes og stilfuld boks, så kan denne værktøjskasse model måske være dit valg til at opbevare dit makeup på den smarte måde.

Kassen er lavet i metal og birketræ. Du finder kassen i både hvid og aubergine farve som modellen på billedet. Prisen er lig de andre Toto modeller i en ganske fin prisklasse. Og hvis du elsker stilen, så er denne kasse til opbevaring måske det helt rigtige til soveværelset, kontoret eller badeværelset.

 

 

Nomess Clear Pot

Køb Nomess clear opbevaring til makeup børsterEn mindre udgave til opbevaring af sine pensler, er dette enkle krus i akryl fra Nomess. Hvis du ikke vil have den større udgave stående, måske fordi du ikke har brug for så mange pensler, så er Clear Pot ideel.

En let og smal holder til et mindre udvalg af pensler som f.eks. hele Gillian Jones Penselsæt. Holderen kan selvfølgelig også bruges til andre ting som f.eks. familiens tandbørster eller lignede. Det er en billig og stilfuld enkel holder til dit badeværelse, hvor anvendeligheden er dejlig varierende.

 

 

Multi Cosmetic Organiser

den smarte holder til læbestift, pensler og børsterDenne model “large holder” fra Cosmetic organiser er en super smart opdelt opbevaring der kan rumme forskelligt.

Som du kan se på boksen, er den særdeles perfekt skabt til at holde styr på de forskellige læbestifter, pensler og børster i de små og lange rum.

En god rummelige akryl opbevaring til makeup der kommer til en billig pris. Du kan nemlig købe den til 105,- kr. som er noget billigere end f.eks. Nomess og lignede mærker.

 

 

Cosmetic Organiser til pensler & børster

Køb smarte kasser til opbevaringHvis du søger efter en elegant og stilren holder til børster og pensler i den billige pris, er denne Cosmetic Organiser absolut et godt valg.

Opbevaringsholderen til pensler og børster kommer nemlig til en pris af kun 39,- kr.

Perfekt holder til de billige produkter til smokey eyes og andet look der skal klares foran spejlet.

 

 

Brantevik makeup opbevaring

Brug kurve eller billige plast bokse til opbevaring af neglelakHos Jysk finder du denne billige Brantevik makeup opbevaringsboks til kun 25,- kr. En enkel opbevaring lig mange andre modeller, hvor der er 6 rum til f.eks. læbestifter eller neglelak, og mulighed for at sætte et par makeup børste bagved også.

Et godt billig køb til opbevaring af den mindre portion makeup foran spejlet i soveværelse eller badeværelse.

 

 

Makeup Tower i klart plast

Køb den billige akryl opbevaring til læbestiftMakeuppen kræver de smarte DIY løsninger ud i æsker, træ, skuffer og opbevaringskasser. Helt ligesom de ovenstående modeller, så kan også denne Makeup Tower boks være det rigtige i forhold til dit behov.

Makeup “tårnet” er lavet i klart past som de andre modeller. Det er dejlig praktisk i forhold til at finde din læbestift, pensler eller andet; Samtidig med at det er godt organiseret.

Tårnet er del af en serie hvor dette tårn i størrelse 5 kan stables med størrelse 4 modellen. I den nederste del af tårnet er der et stort rum, hvor du kan have forskellige makeup. Topdelen  er lavet med skillerum. Det måler 15 x 15 x 14,5 cm.

 

 

Godmorgon boks med rum

Køb den smarte opbevaring hos ikeaDenne boks kommer i en lidt anderledes udformning. For øverst ligger de forskellige ting nærmest ned hvilket er med gøre opbevaringen mere kompakt.

Boksen du finder til 149,- kr. hos Ikea kommer med en bredde på 30 cm. og længde på 32 cm. så du får en god rummelig kasse til opbevaring af læbestift, neglelak, mascara med mere.

 

 

Lille kvadratisk holder til læbestift

køb akryl opbevaring af forskelligt makeupEn smart lille holder med låg, hvor du kan have dine læbestifter, vatrundeller, smykker eller andet organiseret.

Boksen til 95,- kr. kommer i klar plast i den kvadratiske form som giver et flot stilfuldt snit over boksen.

Fordelen ved denne boks med låg er, at du kan stable flere kasser ovenpå hinanden hvis du har meget at holde orden på.

 

 

Cosmetic Organiser lille model

Brug den enkle holder til løbestifterCosmetic Organiser har selvfølgelig også den lille model med navnet “small holder” i deres palette af billige og praktiske opbevaringskasser til alt slags kosmetik, en kvinde har brug for.

Den mindre akryl opbevaring kan indeholde lidt forskellige læbestifter og andet, som er det hyppige makeup du bruger på jævnlig basis.

Hvis du ikke har brug for så meget plads eller hvis du har brug for en ekstra akryl boks til dine børster, pensler, klippere, makeup og andet, så kan denne  transparent boks være den billige løsning.

 

 

Nomess balsaboks – lyserød

Personal makeup balsaboks fra NomessaNomess har også lavet flotte balsabokse frem for de populære akryl opbevaring til makeup pensler med videre. Denne Nomess balsaboks koster en del flere penge.

En flot boks i træ der kan pynte og være den elegante opbevaring i sit flotte balsatræ og lyserøde beklædning til at give noget farve.

Med boksen fra Nomess balsaserien får du både den yderst lækre men samtidig særdeles praktiske boks. Kassen kommer med en masse inddelte rum til alt dit forskelligt makeup.

Du får også med balsaboksen et indbygget spejl, som der kan stå på højkant. Det giver boksen en ekstra dimission af smart design

 

 

Nomess Balsabox – Sort

køb den sorte nomess balsabox til dit makeupEn anden udgave af den pink opbevaringskasse med spejl og rum, er balsaboksen i sort farve.

Med den sorte boks får du også det lækre balsatræ materiale. Det giver et flot æstetisk og elegant look hvor spejlet og kasse kan stå på et natbord og udgøre makeup spejl og opbevaring i et.

En top kvalitets opbevaring til dit makeup fra Nomess. Hvor den største ulempe er prisen da den koster en del mere end de traditionelle akryl bokse, men samtidig og dejlig rummelig og praktisk.

 

 

Tips til den gode opbevaring af makeup

Brug disse tips til den rigtige opbevaring af din sminke og kosmetik så produkterne holder længere.

  • Køligt og mørkt: Det er selvfølgelig ikke alfa omega, men din neglelak siges at holde længere hvis den opbevares. Neglelak kan dog blive klumpet af opbevaring i køleskabet som et generelt råd lyder, så derfor kan opbevaring i mørke som en skuffe eller lignende være bedst.
  • Rene pensler & svampe: Husk at holde dine svampe og pensler rene så du ikke overfører bakterier. Rens dem med shampoo og vand i hånden.
  • Makeup pungen: Hvis du bruger en makeup pung, så husk at gøre den jævnlig ren. Øjenskygge, rouge, pudder og andet vil smudse tasken til og måske blande sig med dine forskellige produkter.

 

Nomess makeup opbevaring er populært

Nomess er det klassiske og stilrene produkt der er specielt designet til opbevaring af forskellige makeup. Og du finder nogle af de populære modeller i brandet. For netop disse akryl og balsabokse kommer i en høj kvalitet med gode materialer, og så er det stilfuldt i alt sin enkelthed – Det er højest sandsynlig grunden til at Nomess er blevet super populært.

Det store problem er dog, at Nomess som firma er gået konkurs. På nuværende tidspunkt foreligger der ikke oplysninger om eventuel opkøb og videreførelse, så Nomess akryl bokse kan måske blive collector items med tiden.

Se videoen her hvor du kan se hvordan de forskellige bokse tager sig ud med den gode organisering af makeup.

 

Alternativer til makeup opbevaringsbokse

Hvis de forskellige balsa og akryl bokse ikke er det rigtige for dig, så findes der selvfølgelig alternativer til opbevaringen af den gode læbestift, vatrondeller, øjenskygge og dyrebare pensler.

  • Skuffen: Køb indlæg med forskellige små rum til skuffen, og så har du en nem og hurtig organisering af dit makeup.
  • Glaskrukker: Smukke glaskrukker i forskellige størrelser kan udgøre en anderledes og flot opbevaring til dit makeup.
  • Smykkeskrin: En af de mange forskellige muligheder indenfor smykkeskrin, kan udgøre den praktiske opbevaring frem for de mere almindelige akryl bokse.
  • Æsker: Små æsker kan være en billig løsning til opbevaring. Her kan du sætte æskerne væk i skabet som samtidig kan stables også. Det er ikke den mest optimale løsning, men kan dog virke frem for rod.
  • Zone Danmark opbevaring: Zone Danmark laver køkken og badeværelses opbevaring. Her kan du vælge de flotte Peili skåle til en stilfuld dekoration der samtidig giver den praktiske opbevaring.

For at give dig endnu mere inspiration kan du se nedenstående video med flere makeup kasser, der måske er lige dig.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Reply

Sending