Makeup spejle

Dette indlæg er reklamefinansieret / affiliate

Hvis du bruger makeup, kræver det ikke bare selve makeuppen men også et spejl. Makeup spejle kan være dejlig praktiske, hvis du ikke har makeuppen stående foran spejlet på badeværelset. Men måske der er travlhed på badeværelset, når du skal lægge makeup, så kan det være ganske praktisk med et smart spejl i et andet rum.

Helt ligesom makeup opbevaring kan være nødvendig, kan spejle også være det. Og derfor finder du her et udvalg af forskellige makeup spejle med lys og uden. Helt ligesom du finder vægophængte som fritstående spejle. Oversigten skal gerne give dig inspiration, og selvfølgelig også gøre det nemt og hurtigt at finde et nyt spejl.

 

Babyliss makeup spejl med lys – 8 x forstørrelse

Et spejl i den lidt dyrere version er dette Babyliss spejl der kommer med lys.

Ikke et af de billige makeup spejle men dog i et flot design. Og ganske praktisk med almindelig spejl funktion på den ene side, og 8 x gange forstørrelse på den anden side.

Spejlet kommer med 8 LED-pærer. Her kommer lyset i koldt, varmt og naturligt lys. Det kolde lys er ligesom et lysstofrør, det varme til almindelig indendørs lys og det naturlige lys er ligesom dagslys.

De forskellige belysninger giver dig mulighed for at lægge den helt rigtige makeup der passer til den særlige anledning og belysning.

Spejldiameter kommer på 20,5 cm. og højde på spejlet er 390 mm.

 

 

 

 

uCare makeup spejl m. LED-lys

uCare makeup spejlet kommer også med Led-lys og til en pris lige omkring 300,- kr.

Spejlet giver dig 5 x forstørrelse på den ene side, og det almindelige spejl på den anden side.

Strøm til LED-lyset er via ledning, så du slipper for besvær med døde batterier.

Størrelsen er 35 cm. i højden og 19 cm. i diameter så du måske kan få lavet det flotte eyeliner look eller generelt den flotte makeup.

 

 

 

 

Beurer BS69 makeup spejl til bordet

Et klassisk makeup spejl med lys til bordet. Du finder spejlet til en pris lige under 500,- kr.

Beurer BS69 spejlet kommer med en ring af lys langs kanten af spejlet, der har en diameter på 17 cm. Praktisk med et stående spejl på bordet, hvor du kan have dine gode billige makeup børster stående også.

Fod og stel kommer i det stilrene krom. Du kan tilslutte spejlet til stikkontakten, så du ikke skal bøvle med døde batterier.

Hvem kender ikke til, at det ekstra lager af batterier i skuffen måske ikke er blevet opdateret med nye batterier. Og derfor kan stikkontakten være en kærkommen ting.

 

 

 

 

Beurer BS59 væghængt makeup spejl med LED lys – Både bord og vægspejl

Beurer BS59 spejlet er vægthængt, men kan også skrues af og stilles på bordet hvis du ønsker.

Du får et vendbar spejl med to flader. Den ene side kommer med normal spejl, og hvis du vender spejlet, kommer bagside spejlet med 5 gange forstørrelse.

Spejlet kommer med LED-lys. Det kan være ganske praktisk, især hvis rummet belysning ikke er optimal eller hvis årstiden bare er mørkere og generelt gør rummet mørkere.

Et godt produkt der kommer med 3 års garanti og til en pris af 400,- kr.

 

 

 

 

Beurer BS49 kosmetikspejl med LED-lys til bord

Beurer BS49 spejlet kommer med to sider i en flot design med LED-lys.

Spejlet kommer i krom finish og kompakt form til at have stående på et bord. Her kan du bruge spejlet med to sider til den rette makeup.

Det tosidet spejl kommer med almindelig spejl på den ene side, og 5 x gengivelse spejl på den anden side.

Størrelsen på spejlet er 11 cm. i diameter og koster 299,- kr. Perfekt til at lære de mange forskellige begynder øjne makeup tips, for den kompakte spejl kan stå stort set alle steder og ikke kun på badeværelset.

 

 

 

 

Gillian Jones forstørrelsesspejl med lys – 10 x forstørrelse

Et højt spejl i krom fra Gillian Jones med en højde på 32 cm. og en diameter på 12 cm. Spejlet er ganske stilrent og kan købes til omkring 280,- kr.

Gillian jones spejlet til at lægge makeup, kommer med to sider ligesom de andre viste modeller.

Spejlet kommer med almindelig og 10 x forstørrelse på hver af de to sider. Og du får også LED-lys med, så du kan se noget. Lyset kører på AA batterier, der ikke medfølger hverken med dette spejl eller andre.

Pris på spejlet er omkring 280,- kr. med mindre der er udsalg eller kommer på tilbud.

 

 

 

 

UNiQ badeværelses spejl m. LED-lys & sugekop – 10 x forstørrelse

Et flot spejl i sort der kan pryde badeværelset, er, hvad du får med dette UNIQ makeup spejl.

Spejlet i sort koster 179,- kr. og kommer med en sugekop funktion, så det kan sidde fast på de fleste glatte overflader som fliser, klinker, vægge, spejle m.m.

Spejlet kommer også med LED-lys. Det giver dig mulighed for at se noget, hvis du har travlt med makeuppen inden skole, arbejde eller andet.

 

 

 

 

Beurer BS39 sammenklappelig spejl med lys & powerbank

Et smart lille og praktisk makeup spejl fra Beurer. Velegnet til dig der skal lægge makeup på farten eller måske har begrænset plads.

Det sammenklappelige Beurer spejl kommer med lys og powerbank. Dejlig praktisk at klappe sammen og ligge væk, eller medbringe i tasken når du skal på weekend, byen eller andet.

Powerbanken sikrer at lyset giver dig den fornødne hjælp, hvor du kan oplade en telefon på en opladning, hvis mobilen er løbet tør. Du oplader spejlet via medfølgende micro-USB kabel.

Størrelsen på spejlet er 9 cm. i diameter og højde på 1,7 cm. klappet sammen. Derudover kommer spejlet med 3 x forstørrelse. Prisen for spejlet er 399,- kr.

 

 

 

 

Zone spejl til makeup

Et andet spejl i den billigere prisklasse, er det elegante Zone spejl til en pris af 250,- kr. ved Imerco.

Zone makeup spejlet kommer med vippefunktion, hvor rammen er lavet af hvidlakeret metal.

Den ene side af spejlet kommer med ganske almindelig spejl, mens den anden side giver dig 3 x forstørrelses mulighed.

Zone spejlet er 20,5 cm i højden, 15 cm. i bredden og 6 cm. i dybden.

 

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Rating 5 (2 votes)

Reply