læs om gbl.dk dit boligmagasin om solafskærmning til hjemmet

Hvis du søger efter tips, ideer eller råd indenfor solafskærmning til hus og have, så finder du alt om det her på gbl.dk.

Gbl er dit online boligmagasin, hvor du finder den nemme tilgang, inspiration og vejledning til hvordan du kan afskærme for lyset indendørs eller udendørs, hvor siden er beregnet til den ganske almindelige lejer eller boligejer, som kun kan fortælles, af en ganske almindelig boligelsker.

 

Hvad byder gbl.dk på?

Som fortalt, er gbl.dk skabt af ganske almindelige mennesker, og er beregnet til ganske almindelige mennesker uden en håndværksmæssig baggrund eller opvækst.

Siden her er din inspiration og guide til alle de ting, der kan være nødvendige til funktioner og stil i lejligheden, huset eller boligen. Her skal du jo ofte finde ny inspiration til solafskærmning inde og ude, hvor det er tit er med gardiner eller solsejl.

Gardiner er ikke bare gardiner, for hvilket type af gardiner passer til kontoret, stuen, soveværelset, store vinduer, skrå vinduer. Hvor nemt er det at monterer denne type, for ikke at snakke om, hvordan gør du gardin typerne rene?

De samme spørgsmål stiller man ofte sig selv, med den udendørs solskærmning, hvad end det drejer sig om en markise, solsejl eller paralsol.

Disse spørgsmål vil du få besvaret med alverdens nyttige tips og gode ideer indenfor forskellige emner, der over tid, hele tiden vil blive opdateret og udvidet, hvis der selvfølgelig ikke findes bedre muligheder andre steder.

 

Hvad er gbl.dk?

Gbl.dk er som sagt dit boligmagasin, hvor du finder tips og tricks til solafskærmning, hovedsageligt indenfor gardiner, solsejl og markiser.

Siden lader sig kun gøre som uafhængig boligside, ved rent finansielt, er være drevet som reklamefinansieret side. Det vil sige, at vi modtager kommission via affiliate links på siden, hvor vi får en procentdel hvis du køber noget ved den respektive forhandler, som vi har linket til.

At der bliver brugt reklame er ikke ensbetydende med, at vi favoriserer bestemte forhandlere, for vi har ingen personlig eller økonomisk tilknytning til nogen forhandlere, men linker kun til forhandlere der er anerkendt eller vi har brugt ved egen bolig.

 

Hvem er bag?

vi støtter grønne initiativer

Som skaber og ejer af siden, står jeg, Morten Olesen bag. Alt vedrørende annoncering, gæsteindlæg, teknik og generelt marketing skal adresseres til mig, morten@gbl.dk.

gbl.dk støtter cvr-mærketHvis du har input eller kommentarer til indhold på siden, så er du mere end velkommen til at kontakte os via kontaktsiden.

God fornøjelse her på gbl.dk.

Gem

Gem