Salt og peberkværn: 9 populære og flotte kværne

Salt og peberkværn er en helt fantastisk gaveidé, som du aldrig går galt i byen med helt på højde med elegante lysestager o.lign. Desuden ser de utroligt godt ud på spiseborde og har en helt fantastisk charme.

Der er med tiden kommet mange forskellige typer salt og peberkværn på markedet, som kan være svært at danne sig et overblik over.

Vi har fundet nogle populære modeller til inspiration, der både ser godt ud og som passer helt perfekt til skandinaviske hjem i 2020.

 

Kähler Hammershøi salt og peberkværn

Køb en Kähler salt og peberKähler er et dansk verdenskendt brand med mange flotte artikler som de populære Kähler vaser til boligen.

Denne salt og peberkværn har et flot design, som både er fremstillet i keramik og i egetræ.

Selve kværnen er keramisk, der udover salt og peber kan malte andre krydderier.

Kværnen har en kraftfuld styrke og kan derfor knuse selv de hårdeste krydderier på markedet.

Kähler Hammershøi kværnen fås i tre farver hvid – marmor grå – antracitgrå, som kan kombineres. Du kan lettere se på, hvad der til salt og peber.

Forhandler Totalpris Læs mere
264,00 Find her
398,00 Find her

 

 

Menu Bottle grinder kværnsæt

Køb en Menu salt og peber kværn til køkkenMenu Bottle ligner til forveksling to flotte flasker. Her får man et lækkert kvalitets sæt, der holder til lidt af hvert.

Kværnen er keramisk med en høj styrke, der knuser alle typer krydderier, du kan købe i danske butikker.

Toppen består af en keramisk kværn, der sidder helt oppe. Dermed undgår man drys ud over gulvet og bordet.

Sættet findes i tre farver og forhandles hos flere danske webshops, og har været en af bestsellerne i det seneste år.

Forhandler Totalpris Læs mere
499,00 Find her

 

 

Funghi kværn

køb Funghi salt og peberkværnDette er et rigtig flot og lækket salt og peberkværn, som vil klæde alle typer hjem.

Funghi kværnen findes i bøg og røget eg med identiske dimensioner.

Funghi er designet af den danske arkitekt Trine Find, som sætter stor pris på naturlige materialer.

Funghi har ingen problemer med at knuse hårde krydderier. Desuden har den en lang levetid på grund af de gode, og stærke naturlige kvalitetsmaterialer.

 

 

Normann Copenhagen peberkværn

elektrisk salt og peberkværnBag denne skønne peberkværn står designeren Simon Legald, som sætter en stor ære i naturlige materialer og rene linjer hele vejen igennem.

Den ligger utroligt godt i hånden og er nem at arbejde med i køkkenet. Indeni finder man en keramisk Crushgrind kværn, som er kendte for at fremstille rigtige, solide og stærke, små urte kværne.

Den er lidt tungere, end de øvrige på markedet og føles mere robust, som består af ren og skær af saft og kraft.

Forhandler Totalpris Læs mere
389,00 Find her
546,00 Find her

 

 

Normann Copenhagen saltkværn

salt og peberkværn i træDenne smukke saltkværn er lavet af egetræ, hvor toppen består af marmor.

Den har et rigtig godt greb, som ligger perfekt i hånden. Det er nemt at dosere den rette mængde salt, og man undgår dermed spild på bordet og gulvet.

Dette er en eksklusiv kvalitets kværn i stærke naturlige materialer hvor du også finder skærebræt og andet køkkenudstyr.

Den er langtidsholdbar og har det stærke robuste håndtag af marmor, som gør denne saltkværn velegnet til hverdagsbrug. Bemærk, at dette er den lille model, men kan også købes i en større udgave.

Forhandler Totalpris Læs mere
581,00 Find her
846,00 Find her

 

 

Zassenhaus saltkværn

salt og peberkværn der ikke drysserDette er en kvalitets saltkværn fra en anerkendt tysk producent. Siden 1867 har de leveret gode slidstærke kværne, som kan tåle at komme på overarbejde i køkkenet.

Den består af Zirkonium præcision med et trinløst indstilling med 6 forvalg. Overfladen er lavet af valnøddetræ, og rustfrit stål, som næsten ikke er til at slide op.

Producenten giver “livsvarig garanti” på 25 år, og den findes også i en sort, rød, kiwi, turkis og hvid farve. Bemærk, at der både er en til salt og en til peber.

Forhandler Totalpris Læs mere
799,00 Find her

 

 

Muuto kværn i sort farve

salt og peberkværn bedst i testMuuto er en dansk virksomhed, som slog sig ned i 2007, der lige siden har leveret boligtilbehør til skandinaverne.

Her får man en første klasses kværne fremstillet i bøgetræ, som efterfølgende er, blev bejdset og lakeret.

Den har et rigtig godt greb, som vil malte salt og peberet på en fin måde.

Muuto er desuden nordisk inspireret og passer perfekt ind til alle typer boligindretninger. Her får man et godt produkt, som ser rigtigt lækkert ud på i et spisebord eller ude i køkkenet.

Forhandler Totalpris Læs mere
399,00 Find her

 

 

Skeppshult kværn i støbejern

elektrisk salt og peberkværn bedst i testRobust, holdbar og stærk er disse ord, som bedst beskriver denne uopslidelige kværn.

Den flotte salt knuser, er specielt lavet til at knuse havsalt på den bedste mulige måde.

Skeppshult er fremstillet i solidt støbejern og har et låg, der er lavet i valnød.

Det er med andre ord tale, et godt dansk designet produkt, som bliver produceret i sverige. Man får desuden en garanti på hele 25 år på støbejernet.

Derfor behøver man ikke spekulere over, om den kan holde til mange års brug, for den kan den helt bestemt. Der findes desuden også en model, som kun kværner peber og krydderier.

Forhandler Totalpris Læs mere
379,00 Find her

 

 

AdHoc Goliath dots midi

køb keramisk salt og pebersætDette er keramisk multikværn, der både er egnet til salt, og peber samt diverse andre krydderier.

Her er der tale om en serie, der kan fås i hele 4 størrelser  med længde, der starter fra 20 cm, og som slutter ved 43,5 cm.

Kværnen i sig selv er ganske smuk som bære præg af nordisk inspiration.

Disse elegante og smukke kværne er fremstillet i valnøddetræ, og rustfrit stål der sikre dem en lang levetid ude i køkkenet.

De kan desuden justeres, så der enten maltes lige fra fint til groft. Med andre ord er dette et solidt arbejdsredskab, som fås i mange størrelser, og kan klare de fleste opgaver.

Forhandler Totalpris Læs mere
547,00 Find her

 

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Reply