Skab de bedste rammer for dig og dine gæster på terrassen

Det er virkelig hyggeligt og skønt at være ejer af en terrasse, og de fleste er grønne af misundelse på dem, der har en. Derfor gælder det om at nyde den på bedste vis, og når der er gæster, skal der skabes nogle skønne rammer, så alle får en dejlig oplevelse, dag eller aften ud af det. I det følgende vil du få en ide om, hvordan du kan skabe disse rammer for dine gæster, når der skal hygges på terrassen.

Masser af varme

Først og fremmest må du ikke ignorere, at det kan blive koldt om aftenen på en terrasse, uanset hvor skønt og varmt det har været i løbet af dagen. Derfor er det en rigtig god ide at komme denne kulde på forskud, hvilket du kan gøre på flere måder. Du kan blandt andet sørge for at have rigeligt med tæpper til rådighed, så de, der fryser, kan nuppe sådan et for at genfinde varmen, så det ikke bliver nødvendigt at rykke indenfor, når vejret udendørs er ganske fint.

Du kan også anskaffe dig en terrassevarmer. Det kan virke som en dyr løsning, men ofte kan du finde dem på tilbud – også dem af god kvalitet. De hjælper utrolig meget på kulden, og en kombination af disse og tæpper skaber de perfekte rammer til at kunne holde sig udenfor hele aftenen, så hyggen ikke behøver at blive taget med indenfor.

Glem ikke læ

Som noget andet må du bestemt ikke glemme læ. Det er ikke til at komme udenom, at det her i Danmark kan blæse en del, og bor man langs eller i nærheden af kysten – især vestkysten -, er det noget, der sker ofte. Dette kan du ligesom med kulden sagtens komme i forkøbet. Du kan nemlig købe læsejl eller bygge dem selv. De virker faktisk utrolig nok, hvis bare du vælger eller bygger et af kvalitet. Det er aldrig sjovt at sidde ude i blæse vejr. I kan heller ikke have noget til at stå på bordet, da det bare vil blæse væk. Netop derfor er det en virkelig god ide at få fat i noget, der kan skabe læ omkring terrassen.

Gå ikke ned på hygge

Hygge er nøgleordet, når man sidder på terrassen og nyder den sidste aftensol, og den må man bestemt ikke gå ned på.

Noget af hyggen går dog af hele situationen, hvis du er ryger og sidder blandt de andre og tænder en cigaret. Det er ikke alle, der er lige vilde med lugten af røg, også selvom at det er udendørs, og det bør man tage hensyn til. Måder, du kan gøre dette på, er at gå væk fra selskabet – hvilket altid er træls – eller du kan vælge at anskaffe dig en e-cigaret. En e-cigaret er ikke lige så usund som almindelige cigaretter, og de forstyrrer ikke selskabet på sammen måde. Find en e cigaret her og bibehold hyggen.

var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Reply

Sending