Tilbehør til solsejl der giver kvalitets holdbarhed og sikkerhed

Tilbehør til solsejl er noget, som du får brug for, hvis du har købt et nyt billig solsejl til at give solafskærmning i haven, terrassen, sandkassen eller andet sted.

Det er sjældent, at man har 4 stolper stående, eller en mur der er klar til at hænge solsejl op på. Her er det kloge træk, at bruge det rigtige tilbehør, så sejlet kan komme hænge forsvarligt og sikkert.

Her kan det være, at du skal bruge tilbehør som beslagssæt til stolper, snor, beslag til det trekantet eller firkantet solsejl, karanbinhage, samlet montagesæt, øjeplade, tov eller andet ophængnings tilbehør.

Her på gbl.dk har vi fundet et lille udvalg af kvalitets tilbehør, som ofte er, hvad du kan få brug for.

 

Vi anbefaler Årstidensdug.dk der giver dig den gode kvalitet indenfor solsejl

find billige kvalitets solsejl ved Årstidensdug.dkFind dit tilbehør i den gode kvalitet, bedste pris og selvfølgelig de gode kvalitets solsejl – Perfekt til de fleste private og institutioner

 

Montagesæt til solsejl

køb det rette tilbehør som et komplet montagesæt til solsejletHvis du har købt et nyt vandtæt, vandafvisende eller vindstærkt solsejl, så skal det selvfølgelig sættes op på den rette måde. Dette montagesæt kan være det perfekt tilkøb, da du med dette sæt, kan håndterer den løbende opstramning af sejlet. Solsejl vil arbejde hele tiden i forhold til miljøets påvirkninger. Montagesættet gør det nemt, holdbart og hurtigt at sætte op og vedligeholde solsejlet.

Du får dette med det samlet montagesæt:

 • Rustfrit stål i alle metal dele
 • 5 meter tovværk i 8 mm.
 • 2 stk. karabinhager, 8 mm.
 • 2 stk. øjebolte M8 m. 100 mm. gevind
 • 2 stk. wirestrammere M8, 90 mm. opstramning
 • 2 stk. øjeplade m. skruer
 • Pris: 349 kr.

 

Karabinhage til montering

brug en karanbinehage til den gode solsejl montering

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, så bruger du en karabinehage mellem solsejl og stolpen, hvor sejlet skal fastspændes til.

En karanbinehage der også bliver kaldt en brandmandshage, er den smarte måde til den hurtige opsætning og nedtagning af dit solsejl. En bedre løsning frem for knuder og andre lidt irriterende løsninger der kan være svære at få op, er et tryk på denne 8 mm. karanbinhage i rustfrit stål – nemt og hurtigt.

Karabinhagen koster 59 kr. og er selvfølgelig en udskrivning der også løber op, hvis du køber mange solsejl, men det vil dog spare dig eller jer en masse tid frem over i vedligeholdelse, nedtagning og opsætning.

 

Øjebolt i rustfrit stål

køb en øjebolt til den gode montering

Et solsejl skal selvfølgelig være spændt op og være stramt. Her kan en øjebolt være den smarte løsning, der netop sikrer en stabil sikring.

Øjebolten der kan gå igennem stolpen, og derved sikre at den ikke ryger ud ved blæsevejr eller lignede, er en god fornuftig løsning der holder fremadrettet.

Stabilitet og sikring er, hvad man skal søge, når solsejlet skal sættes op. Her kan en øjebolt skabe dette, for i forhold til skruer, vil denne ikke blive trukket ud ved stormvejr.

Specifikationer:

 • 1 M8 øjebolt i rustfrit stål
 • 100 mm. gevind
 • Møtrik og skive medfølger
 • Pris: 79,- kr.

 

Øjeplade i rustfrit stål

brug en øjeplade og karabinhage tilbehør

Til at karabinhagen fra solsejlet kan blivet hægtet på væggen, muren eller stolpen, er en god øjeplade i rustfrit stål, det smarte valg.

Opsæt dit solsejl med det rigtige beslag, som denne øjeplade kan være.

Specifikationer:

 • Rustfrit stål
 • Måler 40 x 50 mm.
 • Øjet i midten er 8 mm.
 • Skruer er 4,5 x 50 mm. m. PZ kærv
 • Pris: 69,- kr.

 

God tovværk

køb kvalitets tovværk som solsejl tilbehør

Det bliver svært at hænge op uden tovværk, hvis dit solsejl skal hænge over sandkassen, haven, terrassen eller andet sted.

Et godt tov som dette 3 flettet og 8 mm. tykke tovværk, er perfekt til splejsning.

Du får et kvalitets tov på 5 meter i hvid farve, der kan give et neutral visuel snit ved ophængningen.

Var indholdet nyttigt for dig?
Sending
User Rating 5 (2 votes)

Reply

Sending